Szórakozás

Kim Kardashian lesz az amerikai Zimány Linda

Kim Kardashian bejelentette a májusi Vogue-ban, hogy Zimány Linda nyomdokaiba lépve az amerikai celeb is ügyvédnek áll. A Vox azt írja, hogy nem iratkozik be jogi egyetemre, hanem egy négyéves mentori programot végez el egy ügyvédi irodánál, aminek a végén ha sikeresen le tudja tenni az ügyvédi vizsgát, akkor megkap minden szükséges iratot ahhoz, hogy ügyvédként dolgozhasson. Kardashian tavaly a Fehér Házban jár, hogy kegyelmet kérjen egy drogfogyasztásért életfogytiglanra ítélt nagymama ügyében, ekkor jött az ötlet, hogy ügyvéd legyen.

A Roosevelt teremben ott volt egy bíró, aki bűnözőket ítélt el, meg egy rakás másik hatalmas ember, meg ott ültem én, és gondoltam, a francba. Többet kell tudnom.

Egyébként ezzel a családi örökséget viheti tovább, apja, Robert Kardashian ugyanis O. J. Simpson védőügyvédje volt. A hazai celebek közül Zimány Linda döntött úgy pár éve, hogy leteszi az ügyvédi diplomát, jelenleg ügyvédbojtárként dolgozik, a Story magazin szerint pedig két hónapon belül leteheti a szakvizsgát, így valószínűleg alaposan be fogja előzni Kardashiant.

Zimány Linda újra iskolába jár
Annyira nem örül a helyzetnek, de a muszáj nagy úr.

Kiemelt kép: Mehdi Taamallah/NurPhoto, Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik