Szórakozás

VV Vivien: Súlyos okok miatt nem tarthattam meg a kisbabámat

A Való Világ 9 egykori játékosa február végén jelentette be, hogy VV Krisztiánnal közös gyereküket várják. Akkor mindössze négy hetes terhes volt. Egy hónappal később már a szakításukról számoltak be, most pedig VV Vivien elmondta, hogy elveszítette a magzatát.

Elegem van a rengeteg ócsároló üzenetből és kommentből, amit a gyermekem kapott… A sok utáló most örülhet, ami számomra szánalmas, hiszen nem tudom miért jó egy meg sem született gyermeket bántani. Rengeteg vizsgálaton voltam az elmúlt hetekben, és egy olyan döntést kellett meghoznunk, amit sem most, sem sosem fogok tudni elfogadni. Súlyos okok miatt nem tarthattam meg a kisbabámat. Számomra ez elmondhatatlanul fájó dolog, és nem fogok erről többet nyilatkozni sem! Ég veled picikém, anya nagyon szeretett!

– írta instasztorijában a 19 éves lány, aki a 11. hétben történt terhességmegszakításról szóló papírjait is megmutatta a kétkedőknek.

Nem tartozom senki felé magyarázattal, sem pedig bizonyítékkal, csak sajnos sok olyan ember van, aki annyira degenerált, hogy azt hiszi, szórakoznék egy élettel… és a média miatt mondtam.

Fotó: InstaStory/@_viviiyyy_official_

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik