Szórakozás

Scarlett Johansson kiakadt a lesifotósokra, szerinte bűnözőként kellene kezelni őket

Scarlett Johansson hétfőn meglátogatta a rendőrséget, és bár nem tett végül feljelentést, arra panaszkodott, hogy veszélyben érezte magát az őt nagyon agresszívan követő paparazziktól, hála azok szabályokat áthágó vezetésének, számolt be róla a The Hollywood Report. Most a színésznő kiadott egy közleményt a USA Today-nek, reagálva a történtekre.

Öt autó tele férfiakkal és sötétített ablakokkal követett, piroslámpákon áthajtva, veszélyt jelentve más autósokra és gyalogosokra, csak azért, hogy megtudják, hol tartózkodom itt, hogy aztán tovább követhessenek és figyelhessenek engem és a lányomat az itt tartózkodásom alatt. És ez mind teljesen legális.

Közleményében megindokolta, hogy miért fordult az eset után rendőrhöz, és miért kellene a lesifotósokat keményen szabályozni törvény által.

Aggódó állampolgárként kötelességemnek éreztem, miután veszélyesen követtek és üldöztek, hogy a helyi rendőrségen segítséghez forduljak. Szerte az Egyesült Államokban követnek, zaklatnak, és megfélemlítenek nőket, éppen ezért szükség lenne egy általános törvényre, ami mások titokban történő követésével foglalkozik. Amíg a törvény nem kezeli a lesifotósokat zaklató bűnözőknek, csak idő kérdése, hogy valaki komolyan megsérül, vagy meghal, mint Diana hercegné.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik