Szórakozás

Dua Lipának Katy Perry és Chris Martin segített kezelni a trollokat

A tavaly a Szigeten is fellépő Dua Lipa szerepel az Elle legújabb címlapján, a magazin pedig egy interjút is készített vele ennek kapcsán, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Az énekesnő elmondta, hogy nagyon nehezen viselte a trollokat a neten, különösen az amerikaiakat tartja kegyetlennek.

Brutálisak. Az amerikaiak a legrosszabbak. Amikor elkezdtem ezt az egészet, sose kaptam gyűlöletet. Aztán befutottam, és azt éreztem, hogy azt várják el tőlem, hogy rögtön Beyoncé legyek. Minden nagyító alá kerül, amit teszel. Az emberek látni akarják a fejlődésedet. Figyelemmel követnek állandóan, megmondják, hogyan kellene kinéznem, mit kellene tennem, kérdezgetik, hogy miért vágattam le a hajamat. Folyamatosan rettegésben éltem, hogy nem vagyok elég jó.

Mostanra viszont megtanulta kezelni őket, hála Katy Perry-nek és Chris Martinnak, a Coldplay énekesének.

Amikor megismertem Katy Perry-t, azt mondta, hogy reméli nem szoktam rákeresni a nevemre. Azt mondta, ő azt csinálta és mindig nagyon kiakadt minden egyes pletykán, amit olvasott magáról. Azt mondta, hogy nem kapcsoljam be az értesítéseimet, ne olvassam a sok szart magamról, mert meg fog állítani abban, hogy azt csináljam, amit szeretek.

Chris Martin tanácsát sokáig nem értette, de aztán rájött, miről beszélt.

Chris Martin azt mondta, hogy legyek kedves magamhoz. Elég furának gondoltam, hogy ezt mondta, fogalmam se volt, hogy mi akart mondani vele. De rájöttem, hogy a negatív kommentek olvasása egy fajtálya az önbántalmazásnak.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik