Szórakozás

A Trónok harca sztárjának becsípte a cipzárja a péniszét, amikor találkozott Diana hercegnével

Alfie Allen brit karakterszínészt a Trónok harca tette igazán ismerté, viszont pechjére van egy híresebb testvére, bizonyos Lily Allen énekesnő, aki már akkor dalt írt róla, amikor még a létezéséről se tudtunk.

Most meg elmesélte egy kínos sztoriját Diana hercegnével az életrajzi könyvében, számol be róla a LADBible. Anyjuk, Alison Owen Hallgasd a dalomat! című filmjének premierjén voltak éppen 1992-ben, amin Diana hercegné is részt vett. Nekik az volt a dolguk, hogy virágot és papírzsebkendőt adjanak a hercegnének. Viszont az ekkor még csak 5 éves Alfie-nak sikerült odacsípnie a péniszét a cipzárjával, amitől elkezdett sírni, mint mindenki tenné ebben a helyzetben felnőttként is, szóval mire hozzájuk ért Diana, Alfie éppen a doboz papírzsebkendőjébe bújva zokogott. Diana megkérdezte tőle, hogy jól van-e, jött is rögtön a válasz:

Nem, becsípődött a fütyim a cipzáromba.

Ez az egész pedig mégviccesebb a sorozat fényében, Alfie karakterének ugyanis levágták a péniszét a Trónok harcában ugye, szóval kevés ennél sorsszerűbb dolog történhetett vele.

Kiemelt kép: FilmMagic/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik