Szórakozás

Michelle Williams Heath Ledger születésnapján beszélt közös lányukról

Április 4-én, Heath Ledger születésnapján Michelle Williams a Live with Kelly and Ryan című műsor vendége volt, ahol a 11 éve elhunyt színésszel közös lányáról, a most 13 éves Matildáról is beszélt.

Ma lenne 40 éves Heath Ledger, a legfiatalabb Joker
Az ausztrál színész 11 évvel ezelőtt hunyt el.

A People azt írja, a műsorvezető Kelly Ripa arról kérdezte a színésznőt, hogy annak ellenére, hogy van egy tinédzser lánya, mosolyog és nyugodtnak látszik, mire Williams annyit mondott:

Addig jó.

Williams elég visszafogottan kezeli magánéletét, lányáról és lánya elhunyt apjáról sem nagyon szokott beszélni, de most kivételt tett, és azzal viccelődött, hogy minden reggel várja, hogy azt lássa, lánya végre átlépje a tinédzserkori átalakulás következő küszöbét, de sajnos még nem tartanak ott.

Egy évvel ezelőtt egyébként a Vanity Fairnek már nyilatkozott egyszer lányáról és Ledgerről, akkor azt mondta:

Sokszor elmondom Matildának, hogy »az apád már azelőtt szeretett engem, hogy bárki más tehetségesnek vagy csinosnak látott volna, vagy mielőtt szép ruháim lettek volna«.

Michelle Williams és a 2008-ban elhunyt Heath Ledger három évig voltak együtt, mindössze pár hónappal azelőtt szakítottak, hogy a színész elhunyt. Lányuk akkor kétéves volt.

Kiemelt kép: Frederick M. Brown/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik