Szórakozás

A férfi, akinek listája is van, miért nem randizik szingli anyákkal

Richard Cooper, aki maga is volt gyerek, azt mondja, több veszélye is van szingli anyákkal randevúzni, és elég sokkoló egy listát állított ezekből össze – írta a Mirror.

A férfi mémeket is csinált a szingli anyák megalázásához, többek között olyanokat, amiken arról ír, hogy a gyerek csak „tönkreteszi” a testüket, és hogy „megeszik az álmaikat és lerombolja az álmaikat”.

Emellett egy rendezvényen, mint fellépő, egy kilences listát is bemutatott az alatt a cím alatt, hogy „egyedülálló anyákkal való randizás kockázatai”.

Cooper, aki egyébként apa, azt mondja három éven át élt kapcsolatban egy kétgyermekes anyával, szóval tudja, miről beszél. A „mémekről” pedig azt mondja, „minden viccben van igazság”.

A lista pedig:

  1. Megduplázza, vagy megtriplázza a szívfájdalmat. Ha ő megy, mindannyian mennek, és te sose látod őket többé.

Nekik könnyű szakítani, mert már korábban is csinálták. Könnyű nekik elmenni, és csak belecsúszni egy következő kapcsolatba.

2. Az anyáknak megkérdőjelezhető ítélőképessége van.

3. Te sose leszel prioritás náluk.

Tartsd meg magad valaki olyanra, akinek van rád kapacitása és ideje!

4. Azt gondolják, hogy a világ körülöttük és a gyerekeik körül forog.

5. Érzelmileg elérhetetlenek.

6. A gyerekei ellened dolgoznak.

7. Eltorzult önkép.

Felmész egy randiappra, és csak szingli anyákat találsz, akik azt hiszik ők 10-esek, pedig csak 6-osok. Ezt biztos mindenki megtapasztalta már.

8. Ritkán vállalnak felelősséget az életükben elkövetett hibákért.

9. Mindent te fizetsz, és ebből semmi sem térül meg.

Nem Cooper az egyetlen, aki így gondolkozik, a Sunnak korábban nyilatkozott az 52 éves Jonathan Cass, aki azt mondta, hogy mindig elutasítja az olyan nőket, akikről azt gondolja, hogy van gyerekük.

Nem akarok a második legjobb lenni. Az egyedülálló anyák túl drágák.

A 45 éves Paul Dakers ugyanebben a cikkben pedig úgy nyilatkozott, hogy „érzelmileg nem felkészült” arra, hogy valaki más gyerekét felnevelje. Amiatt sem lenne boldog, hogy rájuk költi a pénzét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik