Szórakozás

Miley Cyrus veszélyeztetett fán majomkodó fotói feldühítették a követőit

Miley Cyrus három fotót posztolt magáról, amit a Joshua Tree nemzeti parkban készültek, amiről a legendás U2 lemez is kapta a nevét. Az egyiken egy yucca fán ücsörög, egy másikon pedig csimpaszkodik rajta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Looking down at all the petty drama like…. 💜

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 7:46 (PDT időzóna szerint)

Sok rajongója örömmel fogadta a fotókat, viszont többen kevésbé, felelőtlennek titulálva. Felhívták a figyelmét rá, hogy a yucca fák veszélyeztetettek és nem bírnak el nehéz tömeget, gyenge ágainak köszönhetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monkey Bizzzzznassssss 🐒

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 3:45 (PDT időzóna szerint)

Volt, aki vette a fáradtságot hosszú kommentben türelmesen elmagyarázni az énekesnőnek, hogy a 60 év alatt kifejlődő, és akár több, mint 500 évet is élő fák a park évi 3 millió látogatójának köszönhetően elkezdtek kipusztulni. Az énekesnő fotói pedig arra bátoríthatják követőit, hogy maguk is majomkodjanak rajtuk, kárt okozva a Joshua Tree ökoszisztémájában. Cyrus legközelebb remélehetőleg kétszer is meggondolja, hogy milyen fán fotózkodik. Pláne, hogy ahogy több kommentelő is felhívta rá a figyelmet, a yucca fákat a törvény is védi, így jogi problémája is származhat a képekből.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik