Szórakozás

Kirúgták a tanárnőt, miután a diákok megtalálták a meztelen fotóját

A tanár most kettős mércére panaszkodik és hatalmas összegre perelné az iskolát.

Alaposan felkavarta egy New York állambeli középiskola mindennapjait a 25 éves matek tanárnő, Lauren Miranda elbocsájtása, írja a Huffpost.

A pedagógus már közel négy éve tanított közmegelégedésre a Bellport Middle Schoolban, egy szerencsétlen véletlen folytán azonban rossz kezekbe került egy róla készült intim fotó, így nem volt maradása. A nő korábban egy másik iskolában dolgozó tanár kollégájával randizott, neki küldött egy félmeztelen képet, ami aztán valahogy nyilvánosságra került idén januárban.

Soha nem posztoltam azt a képet sehova. Hogy hogy került mégis nyilvánosságra, az a millió dolláros kérdés

– nyilatkozta az esettel kapcsolatban Miranda, aki ügyvédjével együtt felháborítónak tartja, hogy emiatt elvesztette a munkáját.

Mi a baj ezzel a képpel? Ez a mellem, a mellkasom. A testem. Egy olyan dolog, amit tisztelni kellene.

Forrás: WPIX TV

A nőt azzal az indokkal bocsájtotta el a tankerület, hogy már nem tekinthető olyan példának, akit nyugodt szívvel a gyerekek elé állíthatnak. Miranda ügyvédje, John Ray botrányosnak tartja az ügymenetet, ugyanis

bármikor egy férfi közszemlére teszi a felsőtestét, soha senkinek nincs vele problémája, ellenben mikor egy nő teszi, azonnal elveszíti az állását.

Miranda és Ray most arra készülnek, hogy amennyiben a nő nem kapja vissza a munkáját, 3 milló dollárra perlik be az intézményt diszkrimináció miatt.

A tankerület nem kommentálta az esetet, így egyelőre arról sem tudni, hogy megbüntették-e azokat a diákokat, akik nyilvánosságra hozták a fotót.

 

Kiemelt kép: WPIX TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik