Szórakozás

Harry hercegnek és Meghan hercegnének mostmár közös Instája is van

Aki az Instagramon hivatalos fotókat akart látni a brit királyi családról, az eddig a Kensington Palace instáján tehette meg. Most viszont saját instája lesz Harry hercegnek és Meghan hercegnének @SussexRoyal néven, így majd oda kerülnek ezek után a róluk készült képek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🙌 Welcome to Instagram, @SussexRoyal! Follow @SussexRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Sussex. Follow @KensingtonRoyal for more on the work of The Duke and Duchess of Cambridge.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2019, időpont: 7:20 (PDT időzóna szerint)

Már éles is az első poszt egy rakás fotóval Harry-ről és Meghanról, egy órával a bejelentés után több, mint 360 ezer követőnél tartanak. Egyébként érdekesség, hogy a pár az Instagramnak köszönhetően is jött össze, így valahogy sorsszerű a közös profil.

Érdekes változás még, hogy a @KensingtonRoyal fiók pedig ezentúl kizárólag Vilmos herceg és Katalin hercegné saját felületévé válik. Így övék az oldal több, mint 7 millió követője, csóri Harry-ék meg építhetik nulláról a követőbázist. A fiatalabb testvérek élete még a királyi családban is nehezebb.

Kiemelt kép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik