Szórakozás

Curtis: Nálam nem fér bele, hogy egy barát elmond a nagyvilágnak valamit

Felkerült egy interjú Curtisszel a Magneoton YouTube-csatornájára, ahol Miskovits Márton beszélgetett a rehabilitációs központot megjárt rapperrel. A karrierje kezdetétől aztán szép lassan eljutottak ahhoz a ponthoz, amikor Majka kiállt az ország elég, és elmondta, hogy elege van Curtisből.

Miskovits erről is megkérdezte a rappert:

Az elején nagyon megsértve éreztem magam. Elárulva. Nálam az nem fér bele, hogy egy barát — nyilván mindent tudok ugyanúgy én is a Petiről — elmond a nagyvilágnak valamit. Nyilván ez a sértettség az idő múlásával csillapodik, meg visszacsinálni már nem lehet ezt a sztorit, el kell engedni az embernek. […] Én rajtam nem segített az a szituáció, hanem még inkább levitt a pokolba. Szerintem nagyon sok előadó, ha két-három hetet átélne ebből, abbahagyná a pályafutását, nem tudta volna ezt végigcsinálni

— mesélte Curtis, aki elmondta, mióta kijött a rehabilitációs központból, sokkal jobban van, mint valaha, de még heti három alkalommal azóta is szakemberrel dolgozik. Állítása szerint egy egy 7 hónapos program, de nyilván élete végéig tennie kell azért, hogy soha többet ne nyúljon kábítószerhez.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik