Szórakozás

Kényszerleszállás volt, Keanu Reeves nyugtatta le a pánikoló utasokat

Keanu Reeves nincs jelen a közösségi médiában, de ez nem akadályozza meg őt abban, hogy bizonyos időközönként tegyen valami hajmeresztően menő dolgot. Legutóbb Los Angelesbe akart repülni, de kényszerleszállást kellett végrehajtani az út közben.

Az utasokat pedig Reeves nyugtatta meg a reptéren, és pontos instrukciókkal magyarázta el nekik, mik lesz most a legfontosabb teendők:

Egyébként kisbusszal mentek tovább a reptérről, amiben a színész megpróbálta oldani a feszültséget, és a mobiljáról kezdett dalokat hallgatni. Erről ITT van videó.

Nem ez az első eset, hogy Reeves bizonyítja, mennyire jó arc: pár éve Octavia Spencer színésznő legelső meghallgatására tartott Hollywoodba, de útközben lerobbant az ezeréves autója. Mindez Los Angeles legforgalmasabb útján. Viszont senki nem állt meg, mivel madárszarral volt tele az egész autó. Egyedül Reeves húzódott le a motorjával, hogy segítsen az akkor még tök ismeretlen színésznőnek. Nem érdekelte az autó tisztasága, simán letolta az út széléről, amire Spencer azóta is kínosan emlékszik vissza.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik