Szórakozás

Az anyós vissza akarja fizettetni az egész esküvőt a párral, miután kiderült egy elég komoly titkuk

A Mirror nevű brit bulvárlap egy nem mindennapi családi drámáról ír, ami felvet komoly kérdéseket. Az oldal egy olyan sztorira figyelt fel, ami a Redditen, vagyis az internet legnagyobb fórumán ütötte fel a fejét. A történet szerint egy fiatal pár egészen sokáig nem mondta el a közeli családtagoknak, hogy mindketten sterilizálták magukat, ugyanis egészen biztosak benne, hogy egyáltalán nem szeretnének gyereket.

Az kétségtelen, hogy joguk van meghozni ezt a döntést, de vajon jól tették-e, hogy nem árulták el a családnak.

A rokonok ugyanis, élen a férj édesanyjával, már nagyon várták, hogy mikor jelenti be az 5 éve házastársi kapcsolatban élő pár, hogy gyerekük lesz. Ez a titok egy idő után olyan feszültté tette a feleséget, hogy egy családi összejövetelen kifakadt és elárulta: soha nem lesz gyerekük, mivel ők így döntöttek, hogy nem akarnak gyereket.

A nő azért szólta el magát, mert az anyósa 15 percen keresztül, megállás nélkül arról kérdezgette, hogy mikor lesz már babájuk.

A bulinak a nagy bejelentéssel vége is lett, a viszony pedig azóta elmérgesedett a felek között. Az anyós többször megpróbálta meggyőzni a párt, hogy mégis vállaljanak gyereket, de mikor sokadjára is kudarcot vallott, akkor bejelentkezett azzal az ötlettel, hogy

a pár fizesse vissza azt az összeget, amit az 5 évvel ezelőtti esküvőre kapott.

A történet felvet komoly kérdéseket, de a legfontosabb talán mégis az, hogy családtagoknak mennyi joguk van beleszólni egy kapcsolatba?

Ti találkoztatok már hasonló szituációval? Hogyan sikerült kezelni a helyzetet?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik