Szórakozás

Michelle Wild szerepet kapott egy pornótémájú filmben

Csoma Sándor rendeztő a Friss Hús Rövidfilmfesztiválra nevezte Casting című kisjátékfilmjét, aminek történetében egy divatmodellnek jelentkező, édesapja által túlféltett erdélyi lány a modellmeghallgatásán szembesül azzal, hogy valójában egy pornófilm válogatásán van.

A kisfilm egyik főszerepét, a pornóproducer asszisztensét Michelle Wild alakítja. Vad-Horváth Katalin korábban hosszú ideig játsszott a Jóban Rosszban sorozatában is és az elmúlt években is voltak megkeresései, de azokat visszautasította.

Mióta nem vagyok képernyőn, az évek alatt sok mindent visszautasítottam, és ahhoz, hogy elvállaljam ezt a szerepet, látnom kellett, milyen Sándor munkastílusa, milyen filmeket készít. Az volt a döntés legnehezebb része, hogy tudtam, eljutunk majd odáig, hogy újság­írókkal kell beszélnem a filmről, és ezért is válogattam meg ko­molyan, kinek az ajánlatát vállalom el

– mondta a Borsnak Vad Kati, akinek ugyan hiányzott a filmes munka, de nem tervezi, hogy ismét közszereplő lesz.

A Casting rendezője azonban reméli, hogy Vad Kati a jövőben sem hagy fel a színészettel, ő ugyanis nagyon elégedett volt a munkájával.

Katinak sok szövege volt, de nagyon érzékenyen reagált minden instrukcióra, érezte a filmet, és tökéletesen működött. Remélem, más alkotásokban is használják, mert vérbeli színésznő.

Kiemelt kép: tv2.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik