Szórakozás

Kate Beckinsale-t zavarja, hogy a figyelem középpontjában van új kapcsolata miatt

Kate Beckinsale még egy Golden Globe bulin jött össze Ariana Grande exével, a Saturday Night Live-os Pete Davidsonnal, azóta pedig folyamatosan a figyelem középpontjában van ennek köszönhetően, olyannyira, hogy nemrég törölte a fotóit is Instagramról, mert belefáradt a rengeteg kapcsolatát fírtató kommentbe.

Kate Beckinsale-nek elege lett a kommentekből, törölte az összes fotóját Instagramról
Mindenki Ariana Grande exe miatt csesztette, betelt a pohár.

Most a The Los Angeles Times-nak elmondta a színésznő, hogy őszintén meglepte, hogy ekkora figyelmet kap a kapcsolata a fiatal komikussal.

Meglepett, hogy ekkora lett az érdeklődés a párkapcsolatom iránt. Sosem voltam még ilyen helyzetben előtte, sose jártam senkivel, aki hasonló szituációban volt előtte. Elég sokkoló, még hozzá kell szoknom.

Elmondta, hogy ha nem lenne annyira erős a kapcsolata Davidsonnal, már rég szakított volna vele, mert nagyon kényelmetlenül érzi tőle, hogy folyamatosan rajta csüngnek a leisfotósok.

Szerintem ha picivel is kevésbé kedveled a másikat, dobbantasz egy ilyen kapcsolatból. Ha a figyelem lenne a kapcsolat hajtóereje, az elég nagy probléma lenne. De nem az. Én inkább nem rejtegetnék embereket a házamban a sajtó elől.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik