Szórakozás

Elárulta a 21 éves egyetemista lány, hogyan keres majdnem félmillliót havonta

Valószínűleg sokan rosszra gondolnak, pedig a módszere inkább bizarr, mint erkölcsileg kifogásolható.

A brit bulvárlap, a Mirror azt írja, hogy egy 21 éves egyetemista lány 1300 fontot, vagyis nagyjából 486 ezer forintnak megfelelő összeget keres havonta. Ez rengeteg pénz, pláne az egyetemistáknak, akik a tanulás mellett nem igzán tudnak azzal foglalkozni, hogy jól kereső munkát találjanak. Akárhogy is, a lány, akinek érthető okokból nem árulják el a nevét, megtalálta azt a szürke zónás módszert, ami még nem számít túlzottan erkölcstelennek, de azért így is sokak számára elég fura lesz, hogy miből keresi a kenyerét.

A 21 éves egyetemista olcsón vesz feherneműket, amiket egy darabig hord, majd eladja őket az interneten.

És hogy mennyit lehet ebből keresni? Nos, amint az látszik elég sokat. A lány elárulta, hogy a fehérneműs biznisz előtt camgirlként dolgozott, ami azt jelenti, hogy kamera előtt vetkőzött idegeneknek, hogy fizetni tudja a tanulmányait. Ehhez képest a használt bugyik árulása kifejezetten jó üzletnek számít, mind anyagilag, mind erkölcsileg.

Minél tovább hordja, annál többet ér

A fiatal lány a Craiglist nevű oldalon árulja a fehérneműket, amiknek darabját olykor 90 fontért, vagyis 33 forintért is el tud adni. Ezeket bugyikat, melltartókat tovább kell hordania, ekkor fizetnek értük több pénzt a vásárlók. Extra szolgáltatásként van olyan opció is, hogy a fehérneműhöz jár fotó is, amin a lány a megvásárolt darabot viseli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik