Szórakozás

Nehéz elhinni, hogy VV Seherezádé ennyit fogyott 19 nap alatt

Az egykori Való Világ szereplő nemrég még azzal kísérletezett, hogy hetekig csak gyorséttermi ételeket fogyasztott. Már többször bebizonyította, hogy le tud fogyni és most is éppen ebben a fázisban van. Ha hihetünk a képeknek, akkor tényleg elképesztő, amit VV Seherezádé három hét alatt művelt a testével, bármi legyen is a módszer.

Olyan VV-szereplők is feltűnnek a Gyertek át!-ban, akikre már nem is emlékszünk
Nyolc egykori villalakó csap majd össze Sebestyén Balázs műsorának következő epizódjában.

19.nap Természetesen a diétákat először magamon tesztelem. Így “feláldozva”a saját testemet. Úgy gondolom, így hiteles, hiszen én is elég hízásra hajlamos vagyok, megáldva elég xar kötőszövettel, így ha nem figyelek a naribőr is elég látványos tud rajtam lenni.. Sajnos ez a rész genetika..Természetesen mindig mondom genetika ide vagy oda egy jól összeállított személyreszabott étrend mindent megváltoztat… Láttátok ezt 5 hónapja is és most is.. Most a cél a kockáim visszaszerzése.. Nem elégszem meg a sok elvesztett kilóval.. 4 hét alatt kockát is akarok villantani..

– írta VV Seherezádé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés, Márc 24., 2019, időpont: 10:04 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@seherezadenay

Ajánlott videó

Olvasói sztorik