Szórakozás

Felfedte a transznemű nő, milyen az élet, ha gazdag férfiak tartanak el

A 21 éves Cluam Sutherland sugar baby, azaz egy olyan nő, akit gazdag férfiak, sugar daddyk tartanak el. Sutherlandnek – aki jelenleg is a nővé válásán ügyködik – három idősebb férfi van az életében – írta a Daily Mail.

A népszerűségem csak növekedett, miután életem bohóckodásával nyilvánosság elé léptem mint sugar baby. Az embereket elbűvöli és szórakoztatja, amit megosztok a luxussal teli életemről és a rejtélyes férfiakról, akik támogatnak engem

– nyilatkozta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cluam sutherland 🥂 (@cluamsutherland) által megosztott bejegyzés, Okt 8., 2018, időpont: 4:47 (PDT időzóna szerint)

És ez a támogatás igen jövedelmező Sutherlandnek,

két lakást és egy három hálószobás házat kapott Melbourne-ben, és korlátlan hozzáférést bankszámlákhoz.

Sutherland transznemű nőnek vallja magát, noha fizikailag még nem történt beavatkozás. Ez a nő-férfi megkülönböztetés pedig nehézségeket okoz az életében, akár munkáról, akár a sugar daddykről, akár azokról az emberekről van szó, akikkel interaktusba kerül.

Életéről egy YouTube-csatornát is indított, amin aztán egészen túlzóan számol be a mindennapjairól.

Azt hiszem, az életem sugar babyként igazán e világi és unalmas, így csaknem kamu történeteket, humoros dolgokat és más drámákat osztok meg, miközben az aktuális sugar daddym helyén vagyok a tengerentúlon, az egyik lakásomban vagy a háromhálós belvárosi házamban, Melbourne-ben

– árulta el az ausztrál nő, aki az első idősebb és sikeres férfivel még tinédzserként volt együtt, az első „megegyezés” alapú kapcsolatakor pedig 18 éves volt, bele is szeretett a férfibe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cluam sutherland 🥂 (@cluamsutherland) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2017, időpont: 7:41 (PDT időzóna szerint)

Jelenleg három sugar daddyje van, egy ausztrál, kettő pedig külföldi.

Ők együtt, egymást nem ismerve alapozzák meg az életemet. Mély kapcsolat van közöttünk, mint egy hosszútávú viszonyban. Az ő szemükben én az a partner vagyok, akivel beszélgethetnek, megnyugodhatnak, szórakozhatnak és szeretkezhetnek

– mondta Sutherland.

Az egyik sugar daddy egy svéd férfi, akit a Snapchaten keresztül ismert meg. Azért, hogy beszélgessen vele a FaceTime-on, egy lakást bérel Sutherlandnek, de hogy személyesen is találkozzanak, azt visszautasítja férfi. Három éve van ez így, de a nő azt reméli, egyszer csak találkoznak majd. Még svédül is elkezdett tanulni, de ezt felfüggesztette, mikor a tanára kikezdett vele.

A másik sugar daddy tokiói, vele is három éve ismerkedett meg egy luxus randiappon keresztül., azóta négyszer volt Japánban és nemsokára megy ötödszörre. A férfi mindig elkényezteti ottlétekor. Sutherland annyit tanul ilyenkor a japán kultúrából, amennyit semennyi városnézés sem pótolhatna. Ezen a nyelven is tanul, ami sokkal simábban is megy neki, mint a svéd.

A harmadik, melbourne-i férfi pedig tud is róla, hogy „szuper unalmas”. Nemrég vált el, az életét kitöltő ürességet akarja betölteni a nővel. Majdnem beleragadt ebbe a kapcsolatba a férfi érdekében, de végül három év után csak a pénz a biztos kettejük között.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik