Szórakozás

Brutális teste van ennek a babaarcú kínai lánynak

Akár életre kelt rajzfilm-, vagy képregényfigura is lehetne a 21 éves Cseng Lu. Az arca kislányosan cuki, ezért amikor fel van öltözve, senkinek sem hinné el róla, milyen brutálisan kigyúrt a teste. A kínai diáklány King Kong Barbie néven tett szert jelentős rajongótáborra a kínai, videós közösségi oldalakon – írja a Daily Mail.

Lu három hónapja kezdte el élőben közvetíteni napi két edzését két streamingszolgáltató, a Kuaishou és a Douyin platformjain. A rajongótábora már mindkét oldalon meghaladja a 300 ezer főt. Nem csoda, hiszen az alig 155 centi magas lány elképesztő dolgokat művel, például 120 kiló súllyal, a sját testsúlya több mint kétszeresével guggol.

A fiatal nő középiskolásként szeretett bele a testépítésbe, amikor az egyik osztálytársa elvitte őt egy testépítő versenyre. Az addig félénk lány kinyílt és az edzések hatására sokkal bátrabb és magabiztosabb lett.

Fotó: Cseng Lu

Lu a Mail-nek azt nyilatkozta, hogy nagyon bizonytalan volt amikor belevágott a sportba, hiszen Kínában a nőideál gyenge és törékeny. Aztán mégis meggyőzte magát:

Miért ne csinálhatnák a nők is ugyanazt, mint a férfiak, ahogy Mulan tette az ősidőkben?

Lu a jövőben szeretne minél több versenyen elindulni, és kihozni magából a maximumot. A legjobb eredménye eddig egy negyedik hely a kínai testépítő-szövetség országos bajnokságán.

A lányról további képeket itt nézhet meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik