Szórakozás

Megtartotta a tévesen neki postázott tévét, úgy tartóztatták le, mint egy veszélyes gyilkost

Az éjszaka közepén körbevették a házat, minden ablakon elemlámpákkal világítottak be. Dörömböltek az ajtón és azt üvöltözték, hogy azonnal menjek ki. Amikor kiléptem, azonnal letepertek és megbilincseltek

– elevenítette fel letartóztatása körülményeit a 35 éves Nick Memmo.

A massachusettsi Freetownban élő férfit lopással és a hatóság félrevezetésével vádolták meg, amiért megtartott egy neki tévesen kipostázott, 86 inches (218,4 cm) tévét – írja egy helyi hírportál.

Memmo az Amazon webáruházból rendelt magának egy kisebb, 74 inches tévét, de a futárcég, tévedésből egy nagyobb, és persze drágább készüléket postázott neki. A férfi azt mondja, azonnal utánanézett az eset jogi hátterének és értesítette az Amazont a hibáról. A webáruháztól azt válaszolták neki, hogy semmi gond, nincs miért aggódnia.

A férfi azt gondolta, hogy ami történt olyan, mintha nyert volna kaparós sorsjegyen, úgyhogy nyugodtan felszerelte a tévét a nappalija falára. Csakhogy a futárcég közben folyamatosan kereste a férfit, mert szerették volna visszakapni a tévét. Mivel Memmo nem reagált, értesítették a rendőrséget.

A férfi azt elismeri, hogy a rendőrök megpróbálták kikérdezni néhány nappal a letartóztatása előtt, mégis megdöbbent, amikor az éjszaka közepén érte mentek. Azt mondja, ha tudta volna, hogy ekkora ügy lesz az egészből, kifizette volna a két tévé közötti különbözetet, vagy visszaadta volna a nagyobb készüléket.

Ezzel azonban már elkésett, ha a bíróság elítéli, Memmo akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik