Szórakozás

Justin Bieber nem akar egyelőre új zenét kiadni, inkább apává válna

Már régóta pletykálják, hogy Justin Biebernek esze ágában sincs, hogy új dalokat adjon ki, sőt, kifejezetten frusztrálja, ha megkérdezik tőle.

Justin Bieber nem tervez zenét kiadni a jövőben
Sőt, egyenesen frusztrálja, ha valaki megkérdi, mikor vonul újra stúdióba.

Bieber a 2015-ös Purpose óta nem adott ki új albumot, most Instagramon jelezte, hogy nem is fog egy darabig, mert nincs abban az állapotban.

Olvastam egy rakás üzenetet, amiben azt mondjátok, hogy új albumot akartok. Végigturnéztam a tinédzseréveim, meg a kora 20-as éveimet is, és rájöttem az utolsó turnén, ahogy valószínűleg észre is vettétek, hogy boldogtalan vagyok, és nem ezt érdemlem, ahogy ti sem. Komoly pénzt fizettetek egy energikus, könnyed, szórakoztató koncertért, én pedig érzelmileg képtelen voltam rá, hogy megadjam nektek a turné végére.

Elmondta, hogy pillanatnyilag a problémáit szeretné megoldani, és bár nagyon fontos neki a zene, a családjánál semmi sem fontosabb. Sőt, finoman utal rá, hogy apává szeretne válni.

Most arra koncentrálok, hogy megoldjam azokat a mély problémáimat, amikkel küzdök, és sokan mások is küzdenek, hogy ne essek szét, hogy fenn tudjam tartani a házasságomat, és olyan apává váljak, amilyenné szeretnék. A zene nagyon fontos nekem, de semmi nem fontosabb a családomnál és az egészségemnél.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy most már soha többé nem kapunk Biebertől új zenét, szimplán csak időre van szüksége.

Visszatérek egy fasza lemezzel, amint lehet.

Sőt hozzátette, hogy akkor is ő az egyik legjobb, ha soha többé nem csinál már semmit zeneileg, ugyanakkor ígéri, hogy ha majd visszatér, akkor hajtani fogja a bosszú, bármit is jelentsen az.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

So I read a lot of messages saying you want an album .. I’ve toured my whole teenage life, and early 20s, I realized and as you guys probably saw I was unhappy last tour and I don’t deserve that and you don’t deserve that, you pay money to come and have a lively energetic fun light concert and I was unable emotionally to give you that near the end of the tour. I have been looking, seeking, trial and error as most of us do, I am now very focused on repairing some of the deep rooted issues that I have as most of us have, so that I don’t fall apart, so that I can sustain my marriage and be the father I want to be. Music is very important to me but Nothing comes before my family and my health. I will come with a kick ass album ASAP, my swag is undeniable and my drive is indescribable his love is supernatural his grace is that reliable…. the top is where I reside period whether I make music or not the king said so. 👑 but I will come with a vengeance believe that.. (grammar and punctuation will be terrible pretend it’s a text where u just don’t care).

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Márc 25., 2019, időpont: 12:18 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Shareif Ziyadat/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik