Szórakozás

14 millióért klónoztatta a kutyáját, hogy örökre vele maradjon

Az 55 éves Amy Vangemert 38 ezer fontot, vagyis 14 millió forintot adott azért ki, hogy a meghalt kutyáját klónoztassa. Az eredménnyel pedig annyira meg van elégedve, hogy megígérte, mindig újra klónoztatja majd, számolt be róla a Daily Mail.

A négygyermekes, seattle-i anya annyira el volt keseredve, mikor kedvence, Buhner megdöglött 13 évesen, hogy utána minden nap sírt.

Közzétette: Amy Rowan Vangemert – 2015. július 13., hétfő

Most három ugyanolyan klónja van, Buhner Junior, Baxter és Ditto, amiket ugyanaz a texasi cég klónozta, ami Barbra Streisand kutyáját is 2017-ben.

Ez a legjobb döntés, amit valaha meghoztam. Ők jelentik az örömöt az életemben. Minden egyes fillért megértek. Újra és újra klónozni fogok

– nyilatkozta Vangemert. Buhnerrel akkor lett igazán szoros a kapcsolatuk, mikor a négy fia felnőtt és elköltöztek otthonról. Megnézett utána más kutyákat is, de egyszerűen egyik sem volt neki olyan, mint Buhner.

Közzétette: Amy Rowan Vangemert – 2018. január 31., szerda

Végül felvette a kapcsolatot a klónozással foglalkozó ViaGen Pets, ahonnan hat hónappal később meg is kapta a három „másolat” ebet. Dittót és Buhner Juniort el is különítette, hogy majd újra klónoztassa őket, ha majd úgy nyolc évesek lesznek.

Nem Vangemert az egyetlen, illetve ő és Streisand, aki klónoztatja a kutyáját. A X-Factor atyja, Simon Cowell is ezt tervezi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik