Szórakozás

Anyák elmondták, milyen undorító dolgokat akartak megenni várandósságuk alatt

Az állapotosság alatt nemcsak a nők érzelmei csapkodnak össze-vissza, hanem kívánósak is lesznek, ami miatt egészen furcsa dolgokat, párosításokat esznek, isznak. Vagy legalábbis ennének, innának, amiről több mint 100 nő osztotta meg tapasztalatait a Mumsneten – írta a Mirror.

A beszélgetést egy várandós anya üzenete váltotta ki, aki arról írt, hogy nagyon kívánja a krétát.

A 35. hetemben vagyok a második fiammal és az a késztetésem, hogy krétát egyek. Roppanós krétát! Megpróbáltam más dolgokat rágcsálni, jeget, mogyorót, almát, de semmi, mindig visszajön a kréta utáni vágyódásom. Mit tegyek?

– írta, majd hozzátette, hogy emellett állandóan tisztítószereket akar szagolgatni.

A hozzászólók szimpatizáltak vele, és ők is elárulták a furcsa kívánságaikat. Egy anya például lufik után vágyakozott, már akkor, amikor még nem is tudta, hogy terhes. Egy másik a habfürdővel átitatott szivacsot kívánta meg.

Egy harmadik öblítőszert, felmosófolyadékot és más tisztítószereket akart meginni.

Én az olcsó cipőboltok szagát szerettem szagolni. Azt a műanyag szagot. Minden nap az ebédszünetemben elmentem, és úgy tettem, mintha a cipőket nézegetném, de igazából a szag miatt jártam oda

– árulta el megint egy újabb anya, de az se semmi, amit egy sokadik hozzászóló írt, aki citrus illatú vécéillatosítóért volt oda, amit „mennyeinek” érzett. Vagy, aki

kétségbeesetten akart „köveket megnyalni” és „a friss betont” megízlelni.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik