Szórakozás

Vasvári Vivien Sebestyén Balázsnak: Az az anyuka, aki a császárt választja, önző

Vasvári Vivien pár nappal ezelőtt kiposztolta Instagramra a szüléséről készített videót, ami viszonylag nagy visszhangot keltett, nem véletlen, hogy Sebestyén Balázs sem bírta ki, hogy szó nélkül menjen el mellette, így erről beszélgetett reggeli rádióműsorában Vadon Janival és Rákóczi Ferivel.

Sebestyén Balázs szerint bár mindenki ugyanazt a képsort látja, miszerint Vasvári Vivien széttett lábakkal fekszik, majd kihúzzák belőle a gyereket, ez az egész mégis mindenkiből más reakciót váltott ki, ezért próbálták megfejteni most, hogy ez a jelenség miért váltott ki ennyi indulatot.

Rákóczi szerint ez lájkvadászat és a magamutogatás, biztos benne, hogy egy ilyen videót nem kellene kitenni. Hasonló véleményen volt Vadon Jani is, aki szerint ez egy teljesen felesleges dolog, szerinte a közös életük egyik legintimebb pillanatáról tettek ki egy videót, ami neki eszébe sem jutna. Szerinte ezzel közkinccsé teszik életük legfontosabb pillanatát:

Ez nem csak rátok tartozik?

Vadon szerint azzal, hogy Vasvári férje, Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó kamerázott, ő maga is lemaradt erről az egészről, szerinte ez pont olyan, mint amikor valaki koncert közben kamerázik, ahelyett, hogy átélné a pillanatot:

Ez a pillanat csak a tiétek, viszont így már azt érzem, hogy mindenkié.

Rákóczi szerint ez túl sok, nem érzi az üzenetértékét, szerinte ez csak a lájkokról szólt, úgy véli, ez egy promóciós videó. Aztán felhívták Vasvárit, aki azt mondta:

Nagyon régóta terveztem, hogy felteszem ezt a videót, ez a világ legcsodálatosabb, legtermészetsebb dolga. Semmim nem látszódott, szerintem ebben semmi gusztustalan nincs.

Vasvári nem értett egyet azzal, hogy ez egy promóvideó, mert szerinte aki nem követte eddig, az nem emiatt fogja beköveti, neki mindössze az volt a célja, hogy meghozza a nők kedvét a természetes szüléshez mert nem ért egyet azzal, hogy valaki programozott császárral szül.

Számomra az az anyuka, aki a császárt választja, önző

– mondta Vasvári, majd közvetlenül ezután azt mondta, hogy egyébként nem ítéli ek azokat, akik császárral szültek, de azért ismét hozzátette, hogy szerinte önző dolog, ha valaki nem harcol meg a saját gyerekéért azzal, hogy megszüli azt.

Arról is beszélt, hogy nem kapott epidurált, viszont a szülését oxitocinnal indították be, ami miatt szerinte még nagyobb fájásai voltak, de másfél óra alatt megszülte második gyerekét.

Végül megszólaltatták a videót készítő Fecsót is, aki azt mondta:

Ha rajtam múlik, biztos, hogy nem megyek be, de ott kellett lennem, és már nem bánom. Nekem azzal sincs bajom, hogy Vivi kitette ezt a videót. Ő csak bátorítani akarja az anyukákat, hogy ha ezt a természet kitalálta, akkor miért ne.

Sebestyén kérdésére viszont, hogy más nő szülését is végignézné-e, azt mondta:

Én még a tévét is elkapcsolom, ha egy természetfilmben ilyen van. Ami durva volt, amikor a placentát kiszedték. Az a videó is megvan, de azt nem tenném ki. Az beégett az agyamba.

Kiemelt kép: Instagram/Vasvári Vivien

Ajánlott videó

Olvasói sztorik