Szórakozás

Elmesélte, hogy flörtölt Jay-Z-vel, Beyoncé rajongói elárasztották méhekkel az Instagramját

Minden úgy kezdődött, hogy Tamera Mowry, aki a kilencvenes évek népszerű amerikai szitkomjának, az Ikercsajoknak volt a sztárja, a The Real című műsorban mesélt egy sztorit Jay-Z-ről.

Egyszer találkoztam Jay-Z-vel személyesen, akkoriban még nem volt együtt Beyoncéval és én se jártam senkivel, és rögtön lefegyverzett a sármjával. Azon kaptam fura módon magam, hogy egy rágót kérek tőle. A tesómmal a Bölcsek kövére díszbemutatóján voltunk, elsétált mellettünk, én meg rácsodálkoztam, hogy te jó ég, az Jay-Z, szóval odamentem, és megkérdeztem, hogy kaphatok-e egy rágót. És adott nekem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today in #GirlChat: Tamera talks about that one time she met Jay Z YEARS ago.

The Real Talk Show (@therealdaytime) által megosztott bejegyzés, Márc 20., 2019, időpont: 8:55 (PDT időzóna szerint)

Itt jönnek a képbe Beyoncé elvetemült és vérmes rajongói, akik magukat az énekesnő nevéből képezett szójátékkal Bey-hive-nak, vagy méhkasnak hívják, akiknek a királynőjük Queen B, vagyis Beyoncé. Ez az egyik beceneve, a B-t meg ugye angolul kiejtve hasonlít a bee-re, vagyis a méhre. Őket pedig nem érdekelte, hogy ez még azelőtt történt, hogy a rapper összejött volna a méhkirálynőjükkel, úgyhogy szerencsétlen Mowry-nak elárasztották az Instagram kommentjeit méh hangulatjelekkel, mert furcsa korban élünk. Természetesen kitörölte ezeket már, de a Cosmopolitan készített képernyőfotókat róluk. Valahogy így nézett ki a teljes kommentszekció:

Kiemelt kép: JB Lacroix/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik