Szórakozás

A Vogue szerint a könyv az új menő kiegészítő, hála Gigi és Bella Hadidnak

Hé, hallottál erről az új olvasás nevű trendről? A Vogue egy egész cikket szentelt annak, hogy mit olvas a paparazzi fotók alapján a szupermodell testvérpár, Gigi Hadid és Bella Hadid. Bellát ugyanis többször is lekapták lesifotósok Stephen King könyvével, A kívülállóval a kezében, többek között a párizsi Fashion Weeken. Sőt, arra is használta a könyvet, hogy eltakarja magát vele a kíváncsiskodók elől.

Fotó: Claudio Lavenia/Getty Images

A neves divatmagazin megjegyzi, hogy ezzel szemben Giginek kifinomultabb az ízlése, mert őt meg mostanában Albert Camus Az idegenjével kapták le mostanában. Ugyanakkor itt a divat a lényeg, úgyhogy Bella kapta a nagyobb dícséretet, ugyanis cseresznyeszínű táskája kiválóan ment az általa olvasott könyv borítójával, ami rettentően fontos szempont a könyvválasztásnál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Grinch

🦋 (@bellahadid) által megosztott bejegyzés, Márc 17., 2019, időpont: 2:38 (PDT időzóna szerint)

Az egész kissé vicces, hisz ritka, hogy könyveket ennyire divat szempontból elemeznek, és rácsodálkoznak, hogy könyv van szupermodellek kezében, de a következtetés mégviccesebb, hogy a könyv lehet az új menő kiegészítő. Eljött végre a bölcsészek ideje! Sőt, remélhetőleg a könyvtárosokat is megkapják majd a nekik kijáró tiszteletet, és híres emberek vagyonokat fizetnek majd nekik, hogy a ruhájukhoz illő regényeket válasszanak nekik.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik