Szórakozás

Egy menő kiállítás Budapesten- Európában először (x)

Üdvözlünk a lélegzetelállító Pandorán! A XXI. század korszakalkotó filmje, az AVATAR inspirálta kiállítás idehozza nekünk Pandora gazdag flóráját és faunáját.

James Cameron 2009-es AVATAR című mozifilmje – mely a kiállítást ihlette – a filmtörténet legsikeresebb alkotása.  A földgolyó összes korosztályát lenyűgözte az általunk ismert világon túlmutató vizuális és forradalmian újszerű speciális effektjeivel és a film rövid időn belül nemzetközi jelenséggé vált. A kiállítás ugyanolyan autentikus és áttörően újszerű élményt kínál, mint James Cameron nagy sikerű filmje- erre garancia a GES rendezvényszervező és kivitelező cég, amely partneri együttműködést folytat a legnagyobb eseményekkel és márkákkal, úgymint a Fox, a Warner Bros, a Consumer Products és a MAGIC és olyan nagy kiállításoknak is ők a fejlesztői, mint a Harry Potter vagy a Trónok harca.

Belépve a bolygóra ismereteket szerezhetünk a Pandora felfedezését lehetővé tevő űrutazásról és tudományos eredményekről az Alpha Centauri naprendszerben. Találkozhatunk Pandora őslakosaival, megtanulhatunk néhány szót na’vy nyelven, megismerhetjük a kultúrájukat, zenéjüket. Megtapasztalhatjuk, milyen gyönyörűek Pandora világának ékszerként ragyogó, belső fénykibocsátásra képes növényei és állatai, megismerhetik az AMP mobil páncélruha használatát, sőt, beleképzelhetjük magunkat az Avatar Programba is. A kiállítás megragadja és elhozza a Földre egy idegen világ lenyűgöző szépségét, egyedi betekintést kínálva abba, hogy Pandora szemszögéből milyennek látszik saját bolygónk.  A szórakoztató és oktató jellegű, családi kiállítás látogatói – életkoruktól függetlenül – megismerhetik Pandora világának tudományos és csodálatos jelenségeit. Olyan lenyűgöző elemeket mutat be, mint a Hallelujah-hegység, a Lelkek Fája és olyan teremtmények életnagyságú mását, mint a lélegzetelállító ikrán, az óriási páncélosló, a vad viperafarkas, a fénylő Hexapéd csakúgy, mint a fenséges Na’vi.

A kiállításról további információk a www.avatarkiallitas.hu oldalon, ahol jegyek is rendelhetők.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik