Szórakozás

George Clooney megvédte Meghan Markle-t

Csodálatos embernek írta le George Clooney Meghan Markle-t és hozzátette: egyáltalán nem fair módon viselkedtek vele szemben.

A Good Morning Britainre hivatkozva a brit bulvárlap, a Mirror azt írja: Clooney élő adásban kedves személyként írta le Meghant és hozzátette:

Saját szememmel láttam, milyen az, amikor a sajtó mondvacsinált dolgokkal förmed rád, pláne az ő esetében, mert ő aztán tényleg semmit nem csinált. Éli az életét, egy tök kedves, okos, intelligens fiatal lány, Harryvel pedig egy csodálatos, egymást szerető pár.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy megvédte: még februárban nyilatkozott egy Los Angeles-i eseményen arról, hogy a sajtó mindenhova üldözi Meghant és állandóan becsmérelik.

Egy hét hónapos terhes nőről beszélünk, akit ugyanúgy kergetnek, mint Dianát. A történelem ismétli önmagát, azt pedig láttuk, mi történt az első alkalommal.

Clooney és felesége, Amal Clooney szinte egész héten Londonban van, pár napja azt írtuk meg, milyen jól nézett ki utóbbi Károly herceg estjén.

Amal Clooney tökéletes volt Károly herceg jótékonysági estjén
Mondjuk George Clooney se nézett ki rosszul.

Kiemelt kép: Getty Images/Duncan McGlynn

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik