Szórakozás

Dél-Floridában olyan szörnyű dugók vannak, sokan a szexet is feladnák a kisebb forgalomért

Az autósok majdnem fele pedig még az alkoholról is lemondana, ha cserébe nem kéne reggelente dugóban ülnie.

Nincsen ember, aki boldogan ülne autójában a reggeli és délutáni dugóban, és sokan komoly áldozatokat is képesek lennének hozni azért, hogy könnyen és gyorsan tehessék meg az otthonuk és a munkahelyük közötti utat. Ezt bizonyította egy közvélemény-kutatás, amit a dél-floridai autósok körében végeztek – írta a Local10 televízió. 

A Brightline tömegközlekedési vállalat, és a közösségi autózással foglalkozó Lyft által közösen készített felmérés szerint Dél-Floridában annyira durva dugók vannak, hogy az autósok 22 százaléka még a szexet is hajlandó lenne feladni a gyorsabb közlekedésért.

Az alkoholfogyasztást a megkérdezettek majdnem fele, egészen pontosan 48 százaléka lenne hajlandó feladni a dugómentes életért cserébe. 29 százalék pedig a Netflixről is lemondana.

Majdnem 30 százalék még azt is vállalná, hogy ő takarítsa ki a céges vécéket, ha gyorsabban be tudna érni munkahelyére, ennyire undorítónak tartják a dugóban ülést. 40 százalék pedig jobban érezné magát egy zsúfolt repülőgépen, egy középső helyen, mint saját kényelmes autójában, a dugóban állva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik