Szórakozás

Kiss Ramónáék táncolnak, ha kakil a kisfiuk

A színésznőről és családjáról a hot! magazin készítette egy fotósorozatot és arról is beszéltek, hogy milyen volt az elmúlt másfél hónapjuk Noéval. Kiss Ramóna elmondta, hogy elég “parás” szülő, de párjával mindeketten nagyon megijedtek akkor, amikor kisfiuk nem kapott levegőt.

Kiss Ramóna így néz ki hat héttel a szülés után
A rajongói imádják új szelfijét.

Életünk legrosszabb pillanatát is át kellett élnünk. Itthon voltunk hárman, szopiztattam, és először fordult elő, hogy Noé félrenyelt. Elkezdett köhögni, és nem vett levegőt. Teljes pánik lett úrrá rajtunk. Iszonyatosan hosszú időnek tűnt az a pár másoderc. Máté rohant a földszintre, már a kezében volt a kocsikulcs, hogy rohanunk a kórházba. Én közben fogtam a gyereket, szaladtunk a teraszra, hogy a hideg levegőn magához térjen. És akkor elkezdett lélegezni. Nagyon nehéz volt az egész, azóta szegénykém többször félrenyelt, de már higgadtan kezeljük a helyzetet.

Az is kiderült, hogy Kiss Ramónának és párjának fura szokása van:

Volt egy pici hasfájása Noénak, pont a sok lenyelt levegő miatt. Végül egy olyan szer jött be, ami a hasában lévő kis buborékokat egy naggyá alakítja, hogy könnyebben kijöjjön. Nagyon büszkék vagyunk rá akkor is, amikor van széklet. Olyankor táncolunk, új szintre emelkedett a kapcsolatunk.

Már több mint másfél hónap telt el azóta, hogy Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfia, Noé világra jött. A szülők élete attól…

Közzétette: HOT! Magazin – 2019. március 14., csütörtök

Kiemelt kép: Instagram/@ramona_kiss

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik