Szórakozás

Alyssa Milano új posztja szerint ő egyszerre meleg, transznemű, migráns és színes bőrű

Alyssa Milano különös módját választotta a nőnap megünneplésének nemrég, ugyanis Twitteren lavinát indított el a felhasználók között, akik szerint nagyon nem így kellene elfogadásról beszélni.

Ezt írta Milano:

Transznemű testvéreim! Veletek együtt ünneplem a Nemzetközi Nőnapot!

Mire jött egy kérdés:

Alyssa, te transznemű vagy?

A színésznő hosszasan válaszolt egy másik posztban:

Transznemű vagyok. És színes bőrű. Migráns és leszbikus, homoszexuális és fogyatékkal élő. Minden vagyok. Ahogy te is, Kirk (a kérdés feltevője — a szerk.). Ne félj attól, amit nem tudsz vagy nem értesz. Mindannyian csak a saját boldogságunkat keressük.

Majd jött egy jó adagnyi papolás több felhasználótól, hogy Milano posztja teljes közhely. Itt egy válasz:

Nem vagy az. Te csak egy szószóló vagy legfeljebb. Elégedj meg ennyivel. Ez nem jó mód arra, hogy kifejezd, velünk vagy. Nem szimulálhatsz kamu-tapasztalatot arról, amid nincs. Nem csaponghatsz csak így a csoportok között. Ez pontosan az „én nem látok színeket”-féle elnyomást és a törlést segíti.

Egy másik topkomment sem osztotta a színésznő véleményét:

Támogatni a transzneműeket, a leszbikusokat, a homoszexuálisokat, migránsokat, színes bőrűeket és a fogyatékkal élőket szép és jó dolog. De azt képzelni, hogy te is az vagy, mert szereted őket, egy ostoba és perverz elképzelés. Én támogatom a fogyatékkal élőket, de attól én még nem vagyok az.

Kiemelt kép: Donato Sardella/Getty Images for InStyle

Ajánlott videó

Olvasói sztorik