Szórakozás

James Corden hozta újra össze a Jonas Brotherst, előtte megkötözte és kínozta őket

Mi is beszámoltunk arról, hogy 2013-as feloszlása után újra összeáll a Jonas Brothers, és már meg is történt a régi-új formáció első médiaszereplése. James Corden műsorában jelentek meg promózni magukat, de az egész egy jópofa kisfilmmel lett felvezetve. Eszerint Corden hozta újra össze a banda tagjait, méghozzá úgy, hogy elrabolta mindegyiket külön-külön, majd megkötözte őket, kínozta kicsit, aztán szabadjára engedte őket saját show-jában.

Az egész amúgy azzal indult, hogy a műsorvezető Trumpot nézett a tévében, csupa rossz hírekkel karöltve:

Nem bírom már tovább, depressziós leszek ettől a sok negatív hírtől. 2013 óta semmi jót nem hallottam. Barack Obama volt az elnök, engedélyezték a melegházasságot, Justin Bieber vett egy majmot, a lista végtelen. Mióta a Jonas Brothers feloszlott, semmi jó nem történt, ez a kulcs. Újra össze kell hoznunk őket, ezzel minden baj elszáll majd.

Végül elrabolja a három testvért, és egymáshoz, illetve székekhez kötözi őket. Közben vizet zúdít a nyakukba, és az egész egy parodisztikus kínzással ér fel. A legvégén a stúdióban elhúzzák a függönyt, és kiderül, hogy végig ott játszódott az egész.

A közönség amúgy teljesen extázisba jött, a nők persze állva sikoltoztak a Jonas-tesók láttán:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik