Szórakozás

Hónapok óta először volt képes orgazmusra a vegán sportoló, miután lazacot evett

Megdöbbentő vallomást tett YouTube-csatornáján Tim Shieff, brit extrémsportoló. A 30 éves férfi, aki már hat éve a vegán életformát és a durva böjtöket népszerűsítette, azt mondja, a teste egyértelmű nyomatékos üzeneteket küldött neki, hogy ideje újra állati eredetű táplálékokat is fogyasztania – írja a Daily Mail.

A városi szabadfutó Shieffnek a YouTube-on több mit 175 ezer, az Instagramon pedig több, mint 85 ezer követője van. Nagyobb ismertségre azzal tett szert, hogy kétszer is megnyerte az egyik legnagyobb brit, kereskedelmi tévécsatorna, az ITV Ninja Warrior című extrémsport-versenyét. Hat évvel ezelőtt vált vegánná, vagyis utasított el minden állati eredetű táplálékot, kezdett el durva „tisztítókúrákat” és böjtöket csinálni és évek óta fogyasztotta a saját vizeletét. Három éve, néhány barátjával ETHCS néven a veganizmust népszerűsítő ruhamárkát alapított.

Tim azonban az utóbbi időben azt érezte, nem bírja tovább a vegánságot. Azt mondja, gondjai voltak az emésztésével, a szexuális életével depressziós lett, semmire sem volt energiája, fáradékonnyá vált, az elméje ködös lett, ébredéskor pedig folyton fájtak az ízületei.A végére úgy érezte, már egy fekvőtámaszt sem tud úgy megcsinálni, hogy ne kockáztasson vele sérülést.

Tavaly novemberben Shieff ellátogatott egy farmra, pont miután végére ért egy 35 napos vízböjtnek, vagyis miután több mint egy hónapon át kizárólag desztillált vizet vitt be a szervezetébe. Azt mondja, annyira megigézte az udvaron szabadon rohangáló csirkék látványa, hogy vett két tojást a gazdától, és ott helyben, nyersen megette őket. Abban a pillanatban minden megkérdőjeleződött benne, amiben az elmúlt hat évben hitt. Két nappal később vadlazacot evett és hónapok óta először, végre újra képes volt az orgazmusra. A vegán életforma feladása óta újra erősnek és energikusnak érzi magát.

Shieff azt mondja, a saját egészsége érdekében visszatért az állati eredetű táplálékokhoz. Sajnálja, hogy a barátai emiatt eltávolodtak tőle, de megérti őket. A velük együtt alapított divatcégből közös megegyezéssel kiszállt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik