Szórakozás

Napi 2000 guggolást csinálnak ezekért a hátsókért a Carolus ikrek

Miriam és Michelle Carolus egypetéjű ikrek. Nagyon közel állnak egymáshoz, imádják, hogy annyira hasonlítanak egymásra, mintha egymás tükörképei lennének. Mindent meg is tesznek azért, hogy ez így maradjon. Együtt döntötték el például, hogy megnagyobbíttatják a melleiket, minden nap ugyanazt eszik és ugyanúgy edzenek, hogy a többi testtájuk is egyforma maradjon – írja a Daily Mail.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Double Dose Twins👯 (@doubledose_twins) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2019, időpont: 11:06 (PST időzóna szerint)

A 31 éves floridai ikerpár Double Dose Twins (Dupla Dózis Ikrek) néven modellkedik és rendezvényelen lép fel, az Instagram-profiljuknak több mint 1,3 millió követője van. Azt mondják, nem csak a közönség kedvéért öltöznek mindig ugyanolyan ruhába, hanem mert imádják, hogy a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Double Dose Twins👯 (@doubledose_twins) által megosztott bejegyzés, Nov 13., 2018, időpont: 10:22 (PST időzóna szerint)

Azért, hogy megőrizzék egyformaságukat, mindig ugyanazt eszik, és ugyanúgy edzenek. Saját szakácsuk van, az edzéstervük pedig kegyetlen. Rengeteg hasizom és fenékerősítő gyakorlatot csinálnak: tekintélyparancsoló hátsóikért naponta kétezer guggolást végeznek. Azt nem tagadják, hogy a melleiket két lépcsőben, összesen 20 ezer dollárért (kb. 5,5 millió forintért) csináltatták meg, de azt mondják, a hátsóik teljesen természetesek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Double Dose Twins👯 (@doubledose_twins) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2019, időpont: 11:24 (PST időzóna szerint)

A Carolus nővérek mindketten egyedülállók, Miriam négy, Michelle pedig öt komolyabb kapcsolaton van túl. Azt mondják, a férfiak nehezen viselik, hogy párkapcsolat ide, vagy oda ők rengeteg időt töltenek együtt. Belátják, hogy nem lehet egyszerű egy férfi számára sem, hogy csak egyikükhöz vonzódjon szexuálisan. Épp ezért megpróbáltak már néhányszor külön élni, de végül mindig egymás mellett kötöttek ki. Remélik, egy nap talán találnak maguk mellé egy férfi ikerpárt, akikkel összeházasodhatnak és gyerekeket vállalhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik