Szórakozás

Dolgozzuk már fel, hogy Bradley Cooper nem fog összejönni Lady Gagával

A fél világ teherbe esett az Oscar-gála alatt, miközben azt nézte, hogy Bradley Cooper és Lady Gaga elénekli közösen a Csillag születikből ismert Shallow című dalt, amiért az énekesnő most meg is kapta az Oscar-díjat.

Az összebújva éneklés és a végén egymásra pillantásuk miatt már megint mindenki találgatni kezdett, hogy ezek ketten együtt vannak-e, mint ahogy megy a találgatás nem csak a film megjelenése, de gyakorlatilag a film forgatása óta. Mert Brad Pitt és Angelina Jolie Mr és Mrs Smith-es filmje óta senki nem képes nem ARRA gondolni akkor, ha egy film két főszerepét egy férfi és egy nő alakítja. Pláne most, hogy kiderült, Lady Gaga és vőlegénye felbontották eljegyzésüket.

A világon talán egyetlen egy olyan ember van, aki képes elfogadni a tényt, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nincsenek együtt, az nem más, mint Cooper barátnője és gyerekének anyja, Irina Shayk.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

Bármennyire is szerette volna mindenki Shayk féltékeny arcát látni, miközben Lady Gaga és Bradley Cooper petesejtrobbantó-előadást nyomtak le a színpadon, Shayk egyáltalán nem tűnt úgy, mint aki utálja Gagát, vagy féltené kapcsolatát.

Sőt, miután az énekesnő megkapta díját, vigyorogva ölelték át egymást:

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Szóval próbálja meg mindenki feldolgozni, hogy Bradley Cooper barátnője Irina Shayk, akkor is, ha szépen énekelnek együtt Lady Gagával.

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik