Szórakozás

Beyoncé szétbókolta Meghan hercegnét

Most februárban van a Fekete Történelem hónapja Amerikában, ebből az okból kifolyólag Beyoncé számtalanszor szokott posztolni saját weboldalára egy olyan színes bőrű személyt, aki valamilyen pozitív cselekedettel mutat példát a világnak.

Esetünkben ez most Meghan hercegné volt, róla írta a következő sorokat az énekesnő:

Meghant a tévés és filmes ismertsége feljogosította arra, hogy helyes platformon használja a hírnevét. Már azelőtt megkezdte a jótékonysági munkát, mielőtt sussexi hercegné lett volna belőle. Ruandába utazott, hogy az ott élő gyerekek elegendő tiszta ivóvízhez jutnak-e. Elment Mumbaiba, hogy találkozzon azzal a szervezettel, aki a mumbai nők menstruációval kapcsolatos gondjait oldja meg. Aztán Sussex hercegnéje lett. Számos fekete hagyományt vitt a királyi esküvőbe, például elhívott egy chicagói születésű, színes bőrű papot, egy csodás evangelista kórust és egy fekete csellistát is. Gratulálunk a terhességéhez! Sok örömöt kívánunk!

— írta az énekesnő, az ő barátságukról egyébként nem nagyon lehetett eddig tudni, de ezek szerint nem volt véletlen, hogy egy Meghan hercegnét ábrázoló Mona Lisa-festménnyel készítettek köszönővideót:

Beyoncé és Jay-Z köszönővideójában Meghan hercegné a Mona Lisa
Díjat nyertek, küldtek köszönetképpen egy videót.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik