Szórakozás

Lagzi Lajcsi nyomozókkal figyeltette lányát, részben Hajdú Péter miatt

Emlékezhetünk még talán rá, amikor az Édes Élet egyik adásában Lagzi Lajcsi kiosztotta Berki Krisztiánt, amiért az fotózni akarta lányát, Boglárkát.

Lagzi Lajcsi durván kiosztotta Berkit - Videó!
"Tele van a f.szom az egésszel" - fakadt ki a trombitás.

A legújabb Story Magazin számból kiderül, hogy messze nem ez volt a legdurvább eset, amikor a mulatóssztár finoman szólva is erős túlzásokba esett lánya védelmezését illetően. Amikor gyerekei elkezdtek külön életet élni és elköltöztek, az volt a terve, hogy minden héten egy fix napon meglátogatja őket, hogy minden rendben van-e velük. Amikor pedig elkezdtek szórakozni járni, akkor valóságos megszállott lett.

Nyugtalan voltam, és mivel nem akartam személyesen odamenni, hogy úgy érezzék, leskelődök utánuk, egy testőrt fogadtam, és őt küldtem a buliba, hogy tartsa szemmel a lányomat. Félreértés ne essék: nem benne nem bíztam meg, hanem az őt körülvevő emberekben!

Lánya persze egyből kiszúrta a testőrt, lefotózta, majd megkérdezte apját, hogy ő küldte-e, aki kénytelen volt beismerni a dolgot. Megígérte, hogy többé nem fog ilyen előfordulni. Aztán egy magánnyomozó céget fogadott, hogy tartsák szemmel lányát.

Megértettem velük, hogy nem a lányom után akarok nyomoztatni, csupán biztonságban akarom őt tudni. Csakis az atyai féltés és szeretet vezérelt, hogy nem kerül-e rossz társaságba. Bizalmam határtalan Bogika irányába, ennek ellenére úgy gondoltam, nem árt, ha vigyáznak rá a tudta nélkül.

A nyomozati feljegyzések megnyugtatták és le akarta állítani a nyomozást, amikor megtudta, hogy lánya Hajdú Péterrel bulizott, többek között. Ezért meghosszabbította a megbízást. Természetesen nem azért, mert nem bízott Hajdúban, bizalma felé is határtalan volt, ezért nyomoztatta tovább miatta lányát.

Peti régi barátom, fenntartások nélkül megbízom benne, ráadásul a kislányomnak sincsenek apakomplexusai, mindig is a maga korabeli fiúkkal barátkozott, ennek ellenére meghosszabbítottam a nyomozók megbízatását, és kiváncsian vártam az újabb dokumentumokat.

A további jelentések már Berki Krisztiánról és L.L. Juniorról is szóltak, de alapvetően megnyugtatták annyira, hogy picit elszégyelje magát és leállítsa végleg a nyomozást. Ugyanakkor utólag állítja, nem bánta meg, mivel hosszú karrierje során sok mindent látott már. Egy biztos, senki nem bízik meg úgy határtalanul bárkiben, mint Lagzi Lajcsi.

Kiemelt kép: SuperTV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik