Szórakozás

Ambrus Attilának apasági nyilatkozatot kellett tennie gyereke születése előtt

Ahogy arról már a napokban beszámoltunk, megszületett a Viszkisként ismerté vált Ambrus Attila kislánya.

A Story Magazinnak elmondta, hogy gyereke születése előtt kénytelen volt apasági nyilatkozatot tennie, mivel gyereke anyjával hivatalosan nem házasok, egy sámán közvetítésével, vérszerződéssel kötötték össze az életüket. Ezt pediga törvény nem ismeri el hivatalosan házasságként. Kislányuk mesterséges megtermékenyítéssel fogant. Sokáig probléma volt, Ambrus hogyan viszi majd be párját szűlni, ugyanis elvették a jogosítványát ittas vezetésért, de megoldotta egy költözéssel a dolgot.

Már a szülés kiírt időpontja előtt kivettem egy lakást a klinikától nem messze, hogy ha kell, gyalog is be tudjunk menni a kórházba.

A gyerek az őt felnevelő nagymamájáról kapta a nevét, így lett Anna. Elmondta, tudja, hogy gyereke azzal a csomaggal jött világra, hogy a Viszkis az apja, ezért rengeteget készült már párja, Réka terhessége előtt az apaságra elméletben. Azzal a kockázattal is tisztában van, hogy már ötven éves, de úgy érzi, fizikálisag és mentálisan jó formában lesz annyira, hogy el tudja indítani lányát az egyetemen.

Kiemelt kép: Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik