Szórakozás

VV Zsuzsu senkivel nem akarja tartani a kapcsolatot villatársai közül

A Való Világ 9 három döntőse, Greg, Hunor, és Zsuzsu a Blikknél jártak, hogy válaszoljanak olvasói kérdésekre. Zsuzsu elmondta, hogy visszanézett már több dolgot is a műsorból azóta, hogy győztesként távozott a villából, és nem igazán kívánja senkivel se tartani a kapcsolatot a kinti életben.

Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam, már nem akarok senkivel találkozni. Majdnem mindenkiben csalódtam, számos dologban csaptak be. Láttam már részeket az adásokból, úgyhogy sok mindent megtudtam. Számomra lezárult ez az egész, a köszönőviszony megmarad, ha összefutunk, de ennél többet egyiküktől sem szeretnék.

Leginkább Greggel romlott meg a kapcsolata, akivel többször vitába keveredett az interjú során is, de a neki tett ígéretet továbbra is szándékozik betartani.

Ezt megbeszéltük korábban, és betartom az ígéretem, kap Greg a nyereményből, de rajta kívül senki más villalakónak nem szándékozom adni.

Hasonlóan van ezzel az egésszel egyébként Greg is, aki szintén lezárta már ezt a kapcsolatot.

Rengeteg dolog van, ami irritál vele kapcsolatban, ahogy mondtam is, a kinti életben soha nem álltam volna vele szóba. Mégis összekerültünk és összetartottunk. Aztán szétesett a dolog. Mindegy, ez bent marad, én pedig boldog emberként jöttem ki.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik