Szórakozás

Ráskó Eszter gyereket vár

Máris hatott a kormány családtámogatási terve.

Ráskó Eszter új vlogjában jelentette be, hogy gyermeket vár. A Dumaszínház humoristája az ötödik hónapban van, várhatóan június végén – július elején fog szülni.

Ráskó a 24.hu kérdésére elmondta, a gyerek nevét már tudják, a nemét viszont még nem. Az iróniával hadilábon állók kedvéért megjegyezte, hogy ezt viccnek szánta, mint ahogy a következő válaszát is — megkérdeztük ugyanis azt is, hogy mit gondol a babaváráshoz kapcsolódó babonákról, például, hogy sokan nem vesznek előre ruhákat.

Az az elképzelés, hogy majd elhordja a mi régi ruháinkat. Félretettük a barátom összes sportruházatát, abba fogjuk bebugyolálni.

Ráskó elmondta: nyárig dupla gázsiért szeretne fellépni, „mert ez így már egy duó”, majd szülési szabadágra megy, és ősztől folytatja stand-up karrierjét, persze napközben akkor is ő lesz a gyerekkel, a párja pedig esténként, a fellépések alatt vigyáz rá (mármint a babára, nem Eszterre).

Megkérdeztük, véletlen-e, hogy éppen a kormány családtámogatási programjának bejelentése után derült ki, hogy babát várnak.

Annyira mélyen érintett a kormány bejelentése, hogy egy héttel később öt hónapos terhes lettem.

Mindegy, hogy a humoristának van-e vaginája
Őszinte interjú Ráskó Eszterrel a stand up comedy-ről, testalkatról és létvágyról.

Kiemelt kép: Neményi Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik