Szórakozás

Kim Kardashian ultradekoltált ruhája körül valami bűzlik

Mint beszámoltunk róla, Kim Kardashian a Hollywood Beauty Awards-ra egy egészen különlegesen dekoltált Mugler ruhát vett fel.

A Fashion Nova nevű fast fashion cég pedig 24 órán belül már elő is állt a saját koppintásával, amit egyelőre még nem lehet megvásárolni, de már megjelentek róla a promók. Kardashian több tweeten keresztül ki is akadt nyilvánosan a pofátlan nyúlásra.

Sokakat meglephetett, hogy a márka mennyire gyorsan képes volt lemásolni a Mugler-ruha dizájnját, és itt válik igazán érdekessé a történet. A divatkoppintásokra szakosodott Diet Prada Instagramoldal kiszúrta a márka modelljének, Yodit Yemane-nak egy Instagram-sztoriját, amiben a különböző opciókat mutatta a koppintáshoz készült termékfotókból, mindezt két és fél órával a hivatalos bejelentés előtt. A fotókon feltűnt nekik a Kim K dress a fájlnevek közt, továbbá a sorozat három nappal azelőtt készült a replikáról, hogy azt Kim Kardashian hivatalosan viselte volna a Hollywood Beauty Awards-on.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UPDATE: See “MUGLER” story highlight for a screenshot of the date of the Capture One session (it’s labeled 02-14-19). Fashion Nova Mugler knockoff shot 4 days before Kim wore it on 02/18/19. Kim, you’ll never fess up to your sneaky lil collaborations, but we got all the receipts 😎. • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ At some point recently, a fast fashion photo shoot happened featuring a vintage Mugler dress that @kimkardashian just happened to wear on Sunday night to the Hollywood Beauty Awards…and yes, it appears to be a real dress, not photoshop. Ahead of Fashion Nova releasing the dress at 9pm EST tonight, house model Yodit Yemane may or may not have accidentally leaked a story 2.5 hours earlier of photo options from her shoot featuring the Mugler replica. The file names were even labeled “Kim dress” while it’s now being called “Winning Beauty Cut Out Gown” lol. This begs the question: Did Fashion Nova whip up the dress overnight in their Los Angeles atelier after seeing Kim in it or is she peddling her vintage finds to mass retailers ahead of debuting them for a calculated, timely release? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ • 📷 : Getty • #kimkardashian #mugler #thierrymugler #manfredthierrymugler #bodycon #cutout #barelythere #strappy #straps #black #vintage #dress #velvet #fashionnova #wiwt #ootd #kuwtk #hollywood #beauty #kkwbeauty #kardashian #ecommerce #shady #smh #photoshoot #model #fashionmodel #dietprada

Diet Prada ™ (@diet_prada) által megosztott bejegyzés, Febr 18., 2019, időpont: 6:54 (PST időzóna szerint)

A gyanú rögtön Kardashianra terelődött, hogy ő szivárogtatta ki a terveket a Fashion Nova-nak némi profitért. Twitteren tagadta a vádakat.

Ne higgyetek el mindent, amit olvastok vagy láttok online. Nincs semmilyen kapcsolatom ezekkel az oldalakkal. Nem szoktam senkinek kiszivárogtatni a szettjeimet és nem is támogatom ezeket a vállalatokat.

A Diet Prada viszont talált egy interjút a celebbel, aminek vonatkozó részét fel is töltötte Instasztoriként, ott arról beszél, hogy ha már úgyis ezt csinálják a fast fashion cégek, mi lenne, ha ők is ezt csinálnák, hogy profitáljanak belőle. A Fashion Nova szintén tagadta a PageSix megkeresésére, hogy együttműködés lenne közte és Kardashian közt.

A Fashion Nova egy ultra-gyors divatmárka, ami képes órák alatt is kivitelezni egy dizájnt. Habár nem dolgoztunk soha Kim Kardashian Westtel egyetlen projekten sem közvetlenül, de inspirál minket a stílusa.

Kiemelt kép: Faye Sadou/MediaPunch

Ajánlott videó

Olvasói sztorik