Szórakozás

Hatalmas marihuánatéglát adományozott valaki egy gyermekvédelmi alapítványnak Springfieldben

A szokásos információk között egy meghökkentő ügyről is beszámol szokásos hírlevelében az egyik legrégibb amerikai gyermekvédelmi szervezet a Big Brothers Big Sisters Foundation. Az alapítvány önkéntesei egy hatalmas, fóliába csomagolt marihuánatéglát találtak, miközben az egyik ruhagyűjtő konténer tartalmát szortírozták.

Az alapítvány munkatársai hívták a rendőröket, akik megállapították, hogy a marihuána utcai értéke nagyjából 3000 dollár (840 ezer forint). Tyler Moles, az alapítvány vezetője azt nyilatkozta, hogy az ügyben indított vizsgálat azóta lezárult, de nem sikerült kideríteni, ki és miért dobta a drogot az adománygyűjtő konténerbe.

Ez a legértékesebb tárgy, amit valaha bedobtak egy adománygyűjtő konténerbe, mégsem használhatjuk arra, hogy a rászorulóknak segítsünk

– nyilatkozta Moles.

Az ügyben nem történt letartóztatás, és minimális annak az esélye, hogy valaha kiderüljön, ki, miért dobta a marihuánát a konténerbe. Csak ötletek vannak: talán valaki a rendőrség elől menekülve, egy hirtelen ötlettel dobta a drogot az adományok közé, vagy valaki régi ruhák között rejtegette a kábítószert és megfeledkezett róla, amikor eladományozott egy egész kupac holmit.

Moles azt mondja, az alapítvány sokáig hezitált, hogy nyilvánosságra hozzák-e az ügyet, végül úgy döntöttek, jobb ha igen, hátha így sikerül elkerülni, hogy bármi hasonló előforduljon a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik