Szórakozás

Sebestyén Balázs Curtisről: Tökéletesen értem a Majkát, eddig is értettem

Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, Curtis nem volt elérhető a Rádió1 Balázsék című műsorának reggeli beszélgetésén, miután Sebestyén Balázséknak nem vette fel a telefont az interjú megbeszélt időpontjában.

Később Curtis úgy védekezett, elment futni, de amúgy is kiment a fejéből a lefixált interjú, egyébként pedig telefonja sincs, a párja pedig nem írta bele Balázsék számát a készülékbe:

Curtis kihagyta reggeli interjúját Balázsékkal, állítása szerint elfelejtette
Elment kocogni és nincs még telefonja, azért volt elérhetetlen.

Sebestyén Balázs így kommentálta az esetet a rádióban:

Curtist nem érjük el, miért nem lepődök meg ezen? Nagyon sokat beszélgettünk vele tegnap, megígérte, hogy itt lesz, beszéltünk a barátnőjével, aki szintén ígéretet tett nekünk. Nekem volt egy rossz érzésem, kértem Annát, hogy 8 órakor próbálja meg folyamatosan csörgetni — és figyeljetek, szerintem engedjük el, de nem a telefoninterjút, mert azt kénytelenek vagyunk, hanem egyszer és mindenkorra őt. Meg úgy, ahogy van, ezt az egész curtises történetet. Ez nem is velünk kiszúrás. Nem akarok senkibe belerúgni, ezt nettó prosztóság megcsinálni. Erre így nincsenek igazából szavak, hogy valaki megígéri a hallgatóknak, nekünk, mi felkonferáljuk, és aztán egész egyszerűen nem veszi fel a telefont. Nyilván meglesz az ok, hogy lemerült, meg sírt a kutya, meg nyávogott a macska, ilyenkor mindig van egyébként ok. Abszolút kívánjuk neki, hogy a története sikeres legyen

— fogalmazott egyébként teljesen korrekten a rádiós-műsorvezető, mellette Vadon Jani és Rákóczi Feri is minden jót kívántak Curtisnek a rehabilitációt illetően. Balázs aztán Majkát is behozta a képbe:

Tökéletesen értem a Majkát, eddig is értettem, de ebben a szellemben nem is tudnék egy napot sem együtt dolgozni valakivel. Nem akarok sztereotípiákat, de féltem, hogy ez lesz.

Kiemelt kép: Instagram.com/sebestyenbalazs_official

Ajánlott videó

Olvasói sztorik