Szórakozás

Bizarr taxissal utazott együtt az anyuka, aztán másnap kapott tőle egy még bizarrabb SMS-t

Egy fiatal édesanya egy ausztrál rádióműsorban 3AW Driveban osztotta meg azt a riasztó sztorit, ami egy taxizás alkalmával történt meg vele

írja a brit bulvárlap, a Mirror.

Az nő, akinek a nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra, elmesélte, hogy egy nap taxit rendelt, hogy időben hazaérjen a munkából. Az anyuka egy kicsit fura, túlságosan közlékeny taxist fogott ki, aki mesélt neki a lakóhelyéről is. Az utazást aztán el is felejtette estére a nő, másnap azonban kapott egy SMS-t, legnagyobb meglepetésére a taxistól.

Jó reggelt! Ha szükséged van taxira, akkor engem hívj személyesen, jó? Rögtön indulok érted!

Mivel a szöveges üzenet egy ismeretlen számról érkezett, így a nő rögtön megkérdezte, hogy ki az és miért ír neki. A taxis elmondta, hogy tegnap utazott vele és a számát a diszpécsertől tudta meg. Az anyuka erre teljesen kiakadt, mivel egy kellemetlen alak megtudta, hogy hol lakik, sőt, mostmár a telefonszáma is nála van. A nő megkérdezte, hogy nem ütközik-e ez a társaság szabályzatába, de a férfi csak annyit mondott, hogy szokott ilyet csinálni, van, hogy mások is személyesen keresik.

Akárhogy is, a nő nem érzi magát biztonságban azóta, ezért megkereste a céget is a problémával, de tőlük csak azt a választ kapta, hogy sajnálják, hogy ez történt, de felelősséget nem tudnak vállalni a taxisokért, nem jár melléjük 0-24-es ügyelet.

Ti keveredtetek már hasonló helyzetbe?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik