Szórakozás

Crawford, Schiffer, Hadid, Jenner: több generáció szupermodellje emlékezett Lagerfeldre

A ma elhunyt Karl Lagerfeld a Chanel kreatív igazgatójaként a hosszú évek során legendás modellek egész sorával dolgozott együtt. Instagram-poszt formájában Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Gigi Hadid, és Kendall Jenner is megemlékezett a divatgururól.

Az elképesztő tehetségedet és életörömödet hiányolni fogjuk mindannyian, akik imádják a divatot és téged.

– mondta Cindy Crawford közös fotójukhoz írva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@karllagerfeld your incredible talent and joie de vivre will be missed by all of us who love fashion and you 💔

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2019, időpont: 7:47 (PST időzóna szerint)

Claudia Schiffer egyenesen Andy Warholhoz hasonlította, és elmondta, hogy mindent tőle tanult.

Karl volt az én varázsporom, ő változtatott változtatott egy szégyenlős német lányból szupermodellé. Ő tanított nekem mindent divatról, stílusról, és a divatszakmában való túlélésről. Ő volt a divat Warholja, pótolhatatlan. Ő tudta csak színessé tenni a fekete-fehért. Az idők végezetéig hálás leszek neki.

Kendall Jenner szintél hálás és posztja alapján az asztrológia iránti érdeklődésük közös volt, mivel a szűz csillagjegyet említi Lagerfelddel kapcsolatban.

Hatalmas megtiszteltetés volt részese lenni a gyönyörű show-idnak. Hatalmas megtiszteltetés volt az asszonyod lenni. Hatalmas megtiszteltetés volt a barátodnak lenni. Nyugodj békében, Karl, kiválóság voltál a legtisztább formában. Örökre emlékezni fogunk rád.

A leghosszabb búcsúszöveget viszont Gigi Hadid írta.

Karl, hiányozni fog a leírhatatlan jelenléted, nézni a nyugodt, csendes, zseniális elmédet dolgozni. Hiányozni fognak az apró poénjaid, a lenyűgöző történeteid, tapasztalni a ruháidat, a szettjeidet, és a produkcióidat, amiket csak te tudtál megálmodni. Köszönöm, hogy hittél bennem, meg a rengeteg lehetőségért, de főleg azért vagyok hálás, hogy ismerhettem a varázslatot a mítosz mögött. Sose lesz még egy Karl Lagerfeld. Túlcsordul ma bennem a szomorúság, de a szeretet, a csodálat, és a hála is, amit irántad érzek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karl, I will miss your indescribable presence, watching your calm, quiet, genius mind working, your little jokes, amazing stories, and experiencing the clothes, sets, and productions only you could dream up. Thank you for believing in me and for the beautiful, incredible opportunities you brought to my career, but mostly, thank you for giving me the honor of knowing the magic behind the myth. There will never be another Karl Lagerfeld. I am overwhelmed with sadness today, but also with so much love, admiration, and gratitude for you. To all his beloved friends and colleagues, and his favorite girl Choupette🐾, my heart is with you. ❤️ Rest In Peace King Karl. I didn’t want this day to come. 💔

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Febr 19., 2019, időpont: 8:28 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép:  Stephane Cardinale/Corbis, Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik