Szórakozás

Drew Barrymore zseniálisat üzent a szingliknek

Jutott egy igen komoly poszt Valentin-napra Drew Barrymore színésznőtől, aki szingli szemszögből vizsgálta meg a kommersz ünnepet. Barrymore-nak jelenleg nincs senkije, ezért egy őrülten hosszú Instagram-posztban írt a dologról.

Kapott ugyanis egy üzenetet a lakókocsijában található tükörre, amire cetliket ragasztottak, azzal a szöveggel:

Hé, Drew, kibaszottul csodás vagy, és totálisan jó csaj, ebben ma se kételkedj egyetlen percig sem

— mutatja a fotón a 43 éves színésznő, az üzit egyébként egyik barátnője, Joy hagyta neki. Barrymore viszont írt még egy csomó dolgot a képhez, például:

Nem nagyon értem, hogy kellene éreznem magam Valentin-napon. De mikor besétáltam ma a lakókocsimba, és megláttam Joy barátnőm üzijét, már tudtam. Szeretem a barátaimat. Persze előbb a gyerekeimet szeretem, de ez a nap ugye a szerelemről szól. És ha nincs partnered, mint nekem, akinek 4 éve nem volt egy normális randija sem, legalább az emberi szív erejében érdemes hinni. […] Megharcoltam a boldogságomért, és szeretem, hogy független vagyok. Van két csodás gyerekem, egy jó melóm és fantasztikus barátaim. De attól még romantikus alkat vagyok. Viszont ezen a napon nem szabad szomorkodni amiatt, amid nincs meg. Örülj annak, ami van. Én azt teszem. Ezt megígérhetem

— fogalmazott a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2019, időpont: 4:47 (PST időzóna szerint)

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ajánlott videó

Olvasói sztorik