Szórakozás

Majka szkeptikus Curtis gyógyulását illetően

Majka interjút adott a Story Magazinnak, amiből kiderült, hogy szerinte egy sikeres előadónak szüksége van arra, hogy vonzódjanak hozzá a nők, még ha komoly családos ember is, aki elutasít bármilyen komolyabb közeledést. Elmondta, hogy kapcsolata boldog, még ha akadnak is benne nagyobb kiabálások és balhék. Természetesen Curtis is szóba került, elmondta, hogy nagyon megviselte őt a döntés és az azt követő időszak, mert lelkis. Sokat sejtetően panaszkodott a rosszindulatú, sunyi emberekre ennek kapcsán, de tisztázta, hogy nem egykori társára gondol, szóval jó eséllyel az őt körülvevő emberekre talán.

Újra szembesültem azzal, hogy mennyire megvezethető csávó vagyok. Én mindent elhiszek, mindig a jó oldalát nézem mindenkinek és hajlamos vagyok hinni abban, hogy nincsenek rossz emberek.

Arra a kérdésre, hogy mit szólt Curtis nyilvános bocsánatkérésére, azt mondta, hogy nem sokat ér, ha nem tudja a rapper bizonyítani. Mint elmondta, nem ez az első eset, hogy elvonóra vonult.

Nem megyek semmire azzal, hogy bocsánatot kért, az elmúlt években számtalanszor megtette már, nem új dolog, mint ahogy az se, hogy bement az elvonóra. Az országnak talán mindez újdonság, de ez egy évek óta tartó történet. Majd akkor fogok hinni mindenben, amikor látom, hogy van eredménye. Ismerem az életének a buktatóit, és tudom, hol vannak azok a sarokpontok, amiken ha nem változtat, feleslegesen csinál mindent. Hogy fog-e, az az ő dolga. Ha igen, újra fogot tudni bízni benne.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik