Szórakozás

VV Adri attól fél, hogy kiszivárognak róla intim videók

A Való Világ 9 utolsó előtti kiesője, Adri a Blikknek elmondta, hogy már kiszivárgott róla kényes videó, örül neki, hogy csak az az egy. Akad ugyanis több is. Ugyanakkor tisztázta, hogy sose pornózott, pusztán szeretett ilyen videókat csinálna aktuális barátainak.

Kikerült rólam egy extra videó. Az a helyzet, hogy korábban szerettem ilyen személyes hangvételű felvételeket készíteni, amikor épp párkapcsolatban voltam. Valahogy kikerült ez a videó, és rögtön megindultak a pletykák, de soha nem dolgoztam felnőttfilmben vagy ilyesmi. Örülök, hogy csak ez az egy szivárgott ki. Hálás vagyok az exeimnek, hogy nem kezdtek el az internetre exportálni ilyen jellegű dolgokat.

Ugyanakkor elmondta, hogy komolyan tart tőle, hogy ez változni fog és elkezdik elárasztani az internetet a róla készült szexuális tartalmú videók. A műsor alatt egyébként az egyik első adások egyikében beszélt arról a lány villatársainak, hogy egyszer orálisan kielégítette egyik munkatársát, aki levideózta ezt a tudta nélkül és megmutatta mindenkinek a munkahelyén.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik