Szórakozás

Steiner Kristóf: Párként nem fogadhatunk örökbe

Steiner Kristófot meghívták főzni az RTL Reggelijébe, de mielőtt belevágott volna, gyorsan beszélt egy keveset Lukács Miklóséknak arról, mennyire komplikált lesz majd a jövőbeli gyerekvállalása. Steiner elmondta, hogy párjával, Nimrod Dagannal szeretnének gyereket, de ez speciel az ő életében már nagyjából 15 éve így van, konkrét időpontot pedig nem tud mondani:

Mi nem most tervezünk gyereket. Másfél-két évig ez még nem aktuális. […]Esküszöm, hogy kb. 2003 óta negyvenszer jelent meg ez itt, és mindig teljesen igaz, tehát én mindig szeretnék majd egyszer gyereket, csak soha nem mondtam, hogy ez holnapután fog megtörténni.

Az újságíró arról is beszélt, hogy rettentő komplikált dolog lesz ezt majd összehozni:

Nekem a gyerek az egy olyan kérdés az életemben, hogy kizárt dolog, hogy ne történjen meg. […] Ez tényleg egy nagyon komplikált dolog. LMBTQ-emberként gyereket vállalni az azt jelenti, hogy vagy tudatosan át kell vágnunk a rendszert, tehát párként nem fogadhatunk örökbe. Ezen kívül a másik módszer, amit nagyon sokan csinálnak Tel-Avivban, Izraelben, az az, hogy Amerikában dajka-anya programhoz folyamodnak

— mesélte Steiner, majd Lukács Miklós műsorvezető meg is jegyezte, ezt csinálták Kim Kardashianék is.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik