Szórakozás

Schobert Norbi pár éve 50 millióért csinált egy bukott animációs mesét Fitti és Fetti címmel

Schobert Norbi volt az RTL Klub Reggelijének meghívott vendége, ugyanis főzőcskézett egy keveset, amíg egymást váltották a meghívott interjúalanyok. A csatorna kicsit promózni akarta egy új pénzügyi műsorát is, ennek apropóján kérdezte meg Lukács Miklós műsorvezető Schobertet, hogy neki mi volt a legnagyobb pénzügyi bukása az eddigi karrierjében.

A fitneszguru egyáltalán nem kertelt, elmesélte, hogy a 2000-es évek elején legyártatott egy animációs filmet Fitti és Fetti címmel, amit motion capture technológiával vettek fel, a lényege pedig az volt, hogy Rubint Rékával mesefigurák bőrébe bújtak, hogy sportolásra, tornára motiválják a gyerekeket:

Abból indultam ki, hogy a gyerekek fognak tornázni mesefigurákra. Megcsináltuk, kiadtuk, a kutya nem vette, képzeljétek el. Inkább a felnőttek tornáztak, a gyerek majd úgy is lefutja. Hatalmas bukta volt ez a film, miután el kellett volna adnom belőle, hogy megtérüljön, legalább egy olyan, hát… olyan 25-30 ezer darabot minimum. Ehhez képest eladtam 3200-at. Hál’istennek Réka filmsikerei ezt kompenzálták

— nyugtatott meg mindenkit Schobert.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik